Isehakanud koka pajatused
Täna proovisin ära ühe varem poes silma hakanud idee - Finduse taipärane wokisegu. Väheke Shalayaga aru pidades sai sinna siiski sisse segatud veidi kana tükke, mis ennemalt parasjagu koguse karri ja tšilliga läbi praetud. Ehk teisisõnu - kõigepealt vürtsid + veidi pipart õliga kuumenema, seejärel kanatükid sinna sisse, et ilusti üle praadida. Kui kana on sobivas praetuseastmes, siis wokisegu sinna peale. Pärast 6-7 minutit praadimist (mina segasin seda päris parasjagu) ongi valmis. :D Väga tuline või vürtsikas ei tulnud, kuid siiski vürtsikam, kui minu varasema "kokakunsti" keskmine looming. :) Samas muidugi olid siis minu ainsad maitseained sool, pipar, hakklihamaitseaine ja kartulimaitseaine :P
No wonder :D